Uw bouwpartner in stabiliteit en coördinatie

Gebouwen worden steeds complexer, bouwwijzen worden strenger en de plaatsing van isolatie, waterkerende lagen en dampschermen moet zeer nauwlettend en correct uitgevoerd worden om de kwaliteit en het comfort te kunnen garanderen.

Een slecht geplaatst dampscherm kan zeer makkelijk leiden tot het rotten van de isolatie waardoor deze op 2 à 3 jaar volledig zijn isolerende functie kan verliezen.
Ook opstijgend vocht in muren kan aanleiding geven tot zeer hoge kosten om dit achteraf aan te passen. PUR isolatie, die zo hoge isolerende waardes heeft, zal bij slechte plaatsing na 4 jaar zijn isolerende waarde voor 70% verloren zijn. Hierdoor zal uw energiefactuur gigantisch stijgen en was de dure investering in super isolatie weggesmeten geld.

Deze controles worden normaal door de architect uitgevoerd, maar door de toenemende complexiteit en werkdruk kan soms worden ingeboet op kwaliteit.

Hiervoor bied ik een service aan waarbij ik als uw persoonlijk adviseur uw werf zal opvolgen naar de correct technische uitvoering van de verschillende bouwprocessen.

Bij elke opdracht zal een uitgebreid verslag en fotoreportage worden gemaakt. De frequentie van de werfbezoeken is vrij door u te bepalen.

De meeste mensen zien dit puur als een extra kost bovenop de bouwkost. Maar stel u voor, zelfs een klein constructief foutje kan al zeer snel leiden tot grote extra kosten die achteraf moeten worden uitgevoerd. Niet alleen komt hier de kost bij, maar dan ook nog eens het ongemak om achteraf opnieuw te moeten verbouwen.